Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.


Åh vad jag gillar den här låten.. Första gången jag hörde den, gillade jag den inte alls. Men just nu känns den mer aktuell än någonsin, typ.

Nu ska jag snart sova.. Imorgon är en ny arbetsdag och faktiskt den sista dagen på jobbet på gruppbostaden. Jag jobbar natten men det känns ändå rätt ok. Allting inför flytten på ons känns också bra, fast samtidigt inte. Det känns spännande, men ändå skrämmande.

Vad händer nu?

Morgonstund har guld i mund


Sådär ja! Ännu en dag, och idag gick jag faktiskt upp rätt tidigt. Tänkte att jag skulle hinna med att tvätta och baka bröd. Check, check! Tvätten är just nu i tvättstugan och brödet håller på att svalna. Ska bara ner en snabbis i tvättstugan, langa in lite mer tvätt, och Sen; Frukost!

Jag tror nog inte att det håller.

Nej, jag tror inte det. En tid har gått nu då jag har varit utan min pojkvän. Han har varit bortrest och det är ca 2 veckor kvar tills jag flyttar. Fram tills dess kommer jag jobba massor. N åkte bort för en vecka sen och vi kommer att kunna ses 5 timmar på söndag om en vecka. Trevligt förhållande?

Jag har en annan blogg som ingen har adressen till, som bara fungerar som en dagbok. Där brukar jag annars skriva sånnahär grejer. Men nu skriver jag det här, på denna bloggen. Det känns som om det gått så långt att jag accepterar det nu.

Jag har bara tappat hoppet känns det som. Jag tror nog inte att ett telefonsamtal här och där, räcker.

Anledningen till att jag känner såhär är nog för att jag är lite ledsen. Ledsen över att han inte kompromissar. Jag flyttar om 2 veckor och han väljer att åka bort just Denna vecka. I hans värld har jag nog redan "checkat ut", redan flyttat och dragit. Ju längre tiden går, desto lättare blir det för mig att klara mig utan honom.

Alltihopa känns bara så konstigt.

Nu är det skärpning!

Japp! NU måste jag börja ta tag i min hälsa. No more sugar och jag Måste röra på mig. Får verkligen ångest över att bara sitta still och bara stoppa i min kalorier. Tänk sen om några år när ämnesomsättningen har gått nedåt ännu mer.. It's a no-no!

Jag har precis vaknat och ska gå ut på en powerwalk. Det är dessutom soligt ute, så då kan jag passa på att försöka få lite sol också ( =operation behålla-fräknarna; check! ) För några år sedan gick jag faktiskt väldigt mycket powerwalks.. Kanske var det en tid då det var med "poppis" och dessutom bodde jag ju i eskilstuna då. Här i Sthlm finns det ju lite mer alternativ. Fler gym och fler aktiviteter.. Jag har dessutom ett gym i källaren i det huset som jag bor i nu. Jag veeet! Shame on me, att jag inte tränar oftare! Men det ska det bli ändring på nu.

Idag ska jag framför allt prova att göra saker som man kan göra hemma, utan gymmaskiner. Så ska vi se om jag lyckas få någon träningsverk.. Hehe! Anledningen till att jag vill prova detta är att jag nog inte kommer ha råd att köpa ett träningskort, som student. Dom pengarna kan liksom läggas på bättre saker. Tyvärr :/

Vad ska vi säga.. Minst 2 ggr i veckan både från och med Nu och sen när jag flyttat till Falun ? Sounds like a good idea?

RSS 2.0