Eyebrows

Trevlig! Har spenderat större delen av denna morgon (gick upp vid 7) med att snyta mig. Jag har på något vis blivit sådär blixt-förkyld bara på någon dag (?!). Vad händer?

Ja, så nu sitter jag här med laptopen i knät och fördriver tiden tills jag ska jobba. Det är bara att konstatera att jag får börja sysselsätta mig med något vettigt! Kanske bleka ögonbrynen.. Ja jag vet! Vissa färgar, för att dom "knappt har några ögonbryn" men alltså mina är ingen lek. Dom är typ svarta(!) och det ser bara för hemskt ut med suuupermörka ögonbryn och orange/jordgubbsblondt hår. Jag vill ju att det ska se ut som att jag är naturligt rötott, men mina ögonbryn avslöjar mig lätt om jag inte bleker dom.

Eftersom jag alltid har haft riktigt mörka ögonbryn så har jag aldrig behövt fylla i dom. Men som sagt; däremot bleka dom. Undra hur länge jag ska orka göra det? För jag kan meddela er om att denna procedur behöver jag upprepa minst 2 ggr i månaden, om inte MER!

Min naturliga färg här nedan..
Och såhär ser mina ögonbryn ut nu (när dom är i behov att färgas):
Man ser inte så bra här, men dom är rätt så mörka. Kanske 50% ljusa och 50% mörka. En ful mix liksom.. Dags att bleka!

- Du har snott min tvättid!?

Haha, jag var ju inte direkt såhär arg och irriterad på killen i tvättstugan men jag talade faktiskt om för honom att en halvtimme - en timme sen, är faktiskt inte ok för dom flesta här i huset ;)

Conscious collection- Come on!?

Gaaah vad sur jag blir! Idag är det den 14 April och idag så har ju H&Ms Conscious collection släppts.. Men tror någon att jag fick tag på shortsen som jag ville ha?

 

 


På väg till jobbet..





Körde på lite natural idag.. Inte så mycket smink, håret i någon slags knut och rätt så "basic"kläder. Jag måste säga att jag verkligen trivs i "inte en så make'ad look". Bara lite rouge och lite concealer. Mascara och sen är du klar! Men jag trivs även i suuper sminkat! Gärna brunt/bronze/guldigt så att mina blåa ögon blir ännu blåare. Ska visa er skillnaden någon gång.. ;)

Jaja, såhär ser jag i alla fall ut idag. Har ett bar bruna "sammets jeans" (? eller vad man ska kalla de) på mig också, men dom kom inte med på bild. Nu ska jag gå till jobbet! Har en halvtimmes promenad dit. 1 timmes walk om dagen, säger man ju inte nej till!

Just ja! Koftan/västen kommer ifrån Forver21 ;)

en fundering..


"..och det är ju billigt. För det Är ju billigt!"

Haha.. 4000:- Billigt! precis som mitt Voluspa-ljus :D


Är för övrigt ett av mina favoritklipp från Yrrol!


Mitt första Voluspa-ljus



No more nasty smells in my house! Eller, inte för att det luktade dåligt tidigare.. Men efter man har stekt bacon (som vi gjorde imorse) så kan den lukten faktiskt hålla sig kvar i någon dag. Bor ju som sagt i en etta och då blir det ju lätt så :/

Såå.. Jag tog tag i saken och klickade hem mitt alldelse egna Voluspa-ljus. Hos den förra familjen som jag jobbade hos, hade dom just Saijo Persimmon-ljuset och jag blev ju KÄR i den! Det är typ den godaste lukten jag någonsin sniffat på.. Lovar!

Den kommer förmodligen imorgon och jag ser såå fram emot det! Haha, "ett freakin' luktljus" tänker både ni och min pojkvän. Han höll på att tappa hakan när jag berättade att det kostade 400 kr.. MEN! när jag köpte den kostade den bara 316:- och det var ju billigt! För det Är ju billigt!.. :) Dessutom är den så fin att man vill äta upp ;P


par i fynd





Två armband som jag köpte på Stockholms Stadsmission i veckan. Det som är delvis i trä (höger på denna bild) kommer förmodligen från H&M eller Gina eller nåt sånt. Alltså inget riktigt vintage. Men det andra kan nog vara lite mer "one of a kind"! Kostade 20 + 40 kr :)

Clogs

Beslutsångesten infinner sig och jag kan inte bestämma mig för vilka clogs jag ska köpa inför våren och sommaren. Man vill ju ha några som man kan använda varje dag. Med andra ord så kanske det inte är superbra att köpa några 13 centimeters. Men det Är ju Så snyggt!

Här kommer i alla fall några som jag funderar på..

Från Åhlens


Från DinSko


Från H&M


Från Mango


Från Scorett


Från Zara


Dom från H&M har jag länge gillat, men att köpa något från H&M, är ju som att köpa mjölk på ICA och sedan bli sur och någon annan har det i korgen. Förstod någon min jämförelse? :P Haha.. Dåligt, dåligt! H&M är ju skitbra till och från, men vill man vara ensam om något plagg, är den butiken sämst att gå till.

Dom sista från Zara måste jag säga, är grymt snygga! Dessutom kan du ju lätt ha dom till vardags också, utan att bli trött i fötterna. Dom ska tydligen bara vara 7 cm höga också. Dom från Mango måste ju också vara riktigt bra vardagsskor. Stabila och sköna!

Skärpning!

Jag vet att jag inte bloggat på hur länge som helst, men jag har faktiskt en orsak; Min dator pajade för någon/några veckor sen. Den har krånglat lite till och från, men nu gick det så långt att jag inte ens kunde starta den. Jag ska jämt har sån tur med mina datorer! När jag tänker efter har jag inte ägt en dator som Inte har krånglat!.. Dags för en Mac snart, tänker jag.

Kunde ju iof skrivit något kort inlägg på min pojkväns dator, men vi ses ju inte på dagarna, och när han kommer hem så sitter han med sin dator och pluggar. Måndagar är jag ledig, men han har ju alltid med sig datorn till skolan. Och att stresskriva ett inlägg kl 22 när vi snart ska gå och lägga oss, är ingenting för mig.

Idag är jag i alla fall ledig och ska väl försöka söka lite kurser och utbildningar. Måste ju göra nånting den närmsta tiden.. Dessutom tror jag inte att jag kommer in någonstans, och OM jag skulle göra det så tror jag inte att jag skulle vara så intresserad av att flytta till Luleå eller något annat random place. Söka kan man ju i alla fall. Då vet jag ju hur jag ligger till och om jag har någon chans.

..och ja! Jag ska bättra mig med bloggandet! ;)

RSS 2.0