Converse i all ära..

..Men nu går det inte längre! Någon mer som tröttnat på vädret? Först blir det suuupervarmt (kommer ni ihåg sådär som det var för 2 veckor sen?) och alla tar fram shorsten och klänningarna, och Sen! R-E-G-N och feta M-O-L-N ?!?!!

Näe idag var det verkligen nog. Signe (tjejen som jag sitter barnvakt åt) låg och sov i vagnen och regnet börjar piska! Vi kommer upp i lägenheten och så slutar det plötsligt. SEN börjar det låta något konsigt utanför fönstret.. Vad är det? Jo, regn som öser ner.. Igen! Och så fortsatte det. Jävla väder.

Jag beställde nyss ett par gummistövlar från Ilse Jacobsen. Inte en DAG för tidigt.. Blev ett par beiga i 3/4 längd. Jag är så kort så jag kan inte ha dom där höga ;) Nu är det bara att vänta..


I väntan på varor..

Ceramic Vented Radial Brush 45mm SEK 279, ghd - NELLY.COM
Nu när mitt hår börjar blit lite långre och jag faktiskt kan göra lite mer med det, så tänkte jag att jag skulle "fira" med att köpa en ny borste. En BRA som man kan ha kvar länge.. Det blev en från GHD som tydligen ska vara "Ceramic" och nog lite bättre än en borsta från typ, H&M.

Yeei, snart kan jag föna mitt hår med en Bra borste! Beställde den från Nelly.com då jag hade ett presentkort som snart skulle gå ut. Nu ska bara mitt hår bli liiite, liiite längre! Sen är jag nöjd :)

Måndags shopping på Stockholms Stadsmission


Ooh! Måndag igen.. Vilket betyder ledigt för mig. Så skönt! På förmiddagen gjorde jag inte mycket vettigt, eller.. Jag har faktiskt inte kunnat göra så mycket. Jag tränade nämligen igår, för första gången på typ 3 månader. Behöver jag säga att jag idag knappt kan resa mig upp eller att ens sätta mig ner för att gå på toaletten? AMEN Sister! Vänta bara tills imorgon. DÅ kommer det vara ännu värre! ...

MEN! Efter att jag gjort lite lunch så cyklade jag iväg till Fridhemsplan (ja, det gjorde piss-ont dom första trampen men sen gick det helt okej!) och då passade jag även på att kika in på Stockholms Stadsmission. Hittade iof inga kläder men ett fat från Gustavsberg fick följa med hem. Serien heter Grå Ränder och jag vill så gääärna samla på mig mer!


Sen provade jag självklart lite kläder också, men jag hittade inget som var sådär perfekt! Jag provade bland annat ett riktigt vintage-fynd! En bröllopsklänning från 60/70-talet (skulle jag gissa) från Alf Damgaard, en dansk designer. En riktigt dröm! ..om man ska gifta sig det vill säga. Hade jag varit i dom svängarna så hade jag nog kanske kunnat tänka mig denna;




Ledsen för att bilderna är så blåa (kom på att det berodde på inställningarna sen..)

Hemma igen från resan till Polen

Oj oj OJ vad vi har fått uppleva saker. Vi har varit på ställen som jag trodde att jag Aldrig skulle få besöka under mitt liv. Men nu kan jag berätta för mina framtida barn och deras barn, om när jag själv var där och fick se och ta på allting.. För vem vet? Det lilla som är kvar från koncentrationslägrena kanske inte alltid finns kvar. Med den världen som vi lever i idag, så kan vi nog bara räkna dagarna innan någon idiot får för sig att förstöra dom platserna.

Jag ska försöka lägga upp lite bilder från resan, men först måste jag berätta om mitt fynd som jag gjorde igår! Jag har hittat som FINASTE gamla flaskorna.




Jag och niklas var ute på en cykeltur för att köpa glass, och jag ville även en kortis in på Myrorna. Vi är nämligen på jakt efter en tillbringare så vi kan börja blanda iste och saft igen.. Det var någon som slog sönder den när Han var i farten med att diska ;)

25:- /st kostade dom. Ett kaaap! Jag har velat ha någon riktigt gammal glasflaska riktigt länge nu.. Sånna som man ha ha med sig på picknicks, ni vet. Och så fann jag dessa! Supergamla och suuperfina! Etiketterna vill jag självklart försöka ha kvar, men frågan är då om jag ska försöka sätta någon slags plastfilm över dom? Eller är det dumt att ens använda dom när dom nu är så gamla och fina? :/

Känns som att det är att "häda" lite :s "Förstöra så Fina gamla grejer! Usch!"

Äh! Folk har väl gjort värre saker ;)

Hejdå!

Nu åker jag till Polen, Krakow, och kommer få uppleva något så otroligt häftigt och stort..

Hörs sen!

Flats for the summer

 

Jag vill ju bara ha allihopa! (alla finns på Brandos) Efter att jag investerat i ett par gummistövlar (det är det nästa på min prioriteringslista) så ska jag köpa ett eller två par ballerinas! Sommarens investering tillsammans med gummitövlar, yepp! :)

"..Haba haba!.."


Någon som vet om denna låt gick vidare? Jag har i alla fall lyssnat på den ett flertal ggr redan, hehe.
Idag har jag varit ute i solen hela dagen. Ätit lunch från Vapiano (deras Ceasarsallad är to DIE FOR!) vid stadshuset, solat och läst bok på norrmälarstrand, samt lekt massa i parken. Det är liksom det som jag gör när jag tar hand om skrutten.

Men Dessutom.. Har jag fixat litegrann inteför redan till Krakow. Yeeie, idag är det bara 6 dagar kvar tills jag och Mia, min lillasyster, åker! Jag har till och med köpt en bok om standen och rekat lite i området som vi ska bo i.. Hihi!




Chokladdoppade jordgubbar med sol


Nyss i Hagaparken

Nästan som sommar

Har ni varit ute idag? Oh my GOD! Vädret är amazing.. Det var det iof igår också men jag hade verkligen ingen energi till nånting då. Sov bort halva dagen.. Hade en liten "kris" eller vad man nu ska kalla det. Men idag känns allting mycket, mycket bättre. Så varför inte fira med en liten picknick? Det ordet måste ju för övrigt vara det gulligaste ordet ever? ;)

lite förberedelser..

Kärleksvisa

Som dagg och honung är din ljuva mund, som rosor doftar du
i junilund, och lik en duva så vit och ren är kärleken, är kärleken.

Men svart som natten är en trolös vän och kall som is är saknaden
och ensamheten är arm och grå att vänta på, att vänta på.

Men nu är kärlekens ljuva stund, när jag får kyssa din varma mund
och morgondagen med sorg och gråt vi skratta åt, vi skratta åt.


Hittade precis denna fina visa.. Youtube'a den. När Allan Edwall sjunger den låter den såklart inte så "ljuv", men tänk er en mjuk, len röst som sjunger den. Såå fint..

"Bildbonanza" från Mimer flea market

Förberedde mig med mynt; ett MÅSTE när man ska gå på loppis.. och cyklade sen iväg.


Jag hade ju aldrig gått på Mimer flea market tidigare, så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig. Men jag blev glatt överaskad!



Sen köpte jag ju några grejer..

Hittade en skitsnygg väst i skinn med fransar. Perfekt över klänningar eller toppar nu och i sommar.. SÅ FIN! Ett klipp dessutom; 20:-




Sen hittade jag även något som kanske inte är så aktuellt just nu, men jag kuunder bara inte låta bli..


Sånna härliga retro-träklossar till mina framtida barn xD Jag hade exakt sånna här när jag var liten. Jag hade dock bara några få och önskade alltid att jag hade fler.. Dessutom är dom så himla dekorativa! Runt 20 st för 20 kr= KAAAAP! Jag älskar dom!

Lördagens planer; LOPPIS

osminkad och trött, men det bjuder jag på ;)

En grym loppis som heter Mimer Flea Market och hålls årligen på Norrtullsgatan här i sthlm. Klockan är redan över 10 (dom öppnade kl 10) men jag hoppas på att det finns några fynd kvar. Man måste ju vara ute i god tid!

För övrigt känns de väldigt, väldigt bra att vara uppe i tid och verkligen Göra något med helgen. Det är ju så lätt att den bara försvinner :s Känner någon igen sig?

Jag visar upp mina fynd när jag kommer hem :) lateeeer!

Rekar inför resan till Polen

Gobitar från Pull&Bear. 

Resan till Polen blir ju inte direkt någon shoppingresa, men något ska man väl få med sig hem? Målet med resan är att besöka Auschwitz, det vill säga det föredetta koncentrationslägret. Men det kanske ni kunde räkna ut ändå ;)

Tjejen med det obefintliga imunförsvaret

Hej och välkommen till min sjukblogg. Här snackar vi alvedon, Kleenex, Resorb och diverse krämpor, dåå vaaa!




Faaaaaan! Nu ligger jag här, eller vi (pojvkännen ligger faktiskt även han här) och kryper omkring i sängen. Med lite feber och ont i musklerna och jag har även lyckats få i mig någon såndär superbakterie igen, så allt jag äter går rätt igenom mig. Jag veet, too much information men vad gör man? Eller vänta. Allting gick rätt igenom mig tills jag stoppade i mig någon slags piller, som istället totalt satte stopp för allting. Braa där magen, kör på svart eller vitt! Inget gyllene mellanting som kan kallas VÄLMÅENDEEE (!?!) Fucking, freakin' mother f... %&&#"*¤"!!!!

Vet ni vad det värsta är? Vädret. Det har mirakulöst nog blivit supersoligt ute nu. Fuck.

Beaded warrior necklace

8 dollar på Forever21. Jag gillar verkligen alla tre färgerna! Så snyggt till någon maxiklänning i sommar, typ!

Another boring night..

Känner att jag vill aktivera mig. Hm.. Frågan är bara med vad(?).

En random bild så länge..

Ett framtida inköp

Igår när jag och Anna tog en runda på stan, hittade jag dessa underbara sandaler på TopShop. Jag blev totalt hooked när jag fick prova dom. Tänkte att; "Jag måste bara ha dom där till sommaren. Mina andra flats blev ju för stora efter att jag gick med dom i vattnet (Ja, jag hade gått i lera och behövde tvätta av både fötterna och skorna!)"
DÄR (alltså i butik) kostade dom 649:- men när jag kom hem kollade jag om dom fanns på TopShops hemsida och wiiiie! Där kostade dom bara runt 400 svenska riksdaler! Man måste liksom tänka lite ekonomiskt när man ska sätta sig i skolbänken snart igen! Dessutom fanns det några andra grejer som jag ville ha.. En virkad kofta och lite sånt!

Trots allt en trevlig måndag

Idag mötte jag upp min vän Anna på stan och det blev en lunch plus en liten minishopping. (Min lediga dag, you know..) Eller, Anna fick med sig två plagg men min plånbok sa tyvärr ifrån. MEN.. Jag hittade en budgethatt från H&M som jag fick med mig hem. Det var inte sådär jättedyr så det var liite okej ändå! :) (?)




(sprättade bort ett brett, svart band som satt fastlimmat/sytt kring hatten.. Blev lite snyggare så! För 99:- blev den min, btw!)

en låååång videoupdate..


RSS 2.0